آشپزی و دوستی
آشپزی و دوستی
غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسرها وخواص میوه ها
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 12 ارديبهشت 1390برچسب:, توسط سارا هی |

سلام امیدوارم روزی پر از خوبی و زیبایی داشته باشید  میخوام بهتون 3 نوع پیراشکی خوشمزه یاد بدم و اول از خمیر اون شروع میکنم با من همراه شوید.

 

خمیر پیراشکی به سبک عربی (فطائر) ما دانشجو ها بهش فطائر میگیم البته درستش همینه.

 

مواد لازم برای 10 تا 12 پیراشکی:

1-مایه خمیر : 3 قاشق چایخوری

2-شکر: 1 قاشق مرباخوری

3- نمک : 1 قاشق مرباخوری

4- آب ولرم: 4\1 پیمانه که میشه(60 میلی )

5-آرد: 6 پیمانه که میشه( 900 گرم)

6- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

7- ماست: دو و نیم پیمانه که میشه( 500 گرم)

 

طرز تهیه این خمیر:

اول مایع خمیر رو با شکر و نمک و آب ولرم حل کنید و روی اون رو بپوشانید تا پف بکنه آرد را در ظرف گودی الک کنید و بعد از الک کردن روغن را به اون اضافه کنید تا کاملا با آرد مخلوط کنید مایه خمیر آماده شده رو کم کم  به آرد اضاف کنید و بعد از اون ماست رو اضاف کنید  خمیر آماده شده رو در کف سینی که کف اون آرد پاشیدید 5 تا 7 دقیقه ورز بدید  خمیر پس از ورز دادن در ظرف گودی بیندازید و روی اون رو بپوشانید ظرف خمیر را در جای گرم 2 تا 3 ساعت نگهدارید تا حجم خمیر 2 برابر بشه میتونید خمیر آماده رو هم تو فریزر نگه دارید اگر از مایه خمیر آماده استفاده میکنید نیازی به حل کردن داخل آب نداره  باید مستقیما با آرد مخلوط کنید و بعد بقیه مواد رو به اون اضافه کنید.

خب خمیر آماده است میتونید مواد داخلش رو آماده کنید  که من الان 3 نوع رو یادتون میدم.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن مي باشد.